Iets te vieren?

GROEPEN

Groepen

Vanaf 10 personen werken wij met een keuzemenu van 3 of 4 gangen, hierdoor krijgt u korting op de menuprijs.

Walking Dinner (35 tot 70 personen)
De laatste jaren is deze vorm van feestelijk dineren echt in opkomst. Zeker bij grotere gezelschappen is een walking dinner een aanrader. Gasten kunnen zich vrij bewegen en zo meerdere mensen spreken en tegelijkertijd genieten van de heerlijke gerechten en dranken die wij u serveren. 

Private Dining (vanaf 35 personen)
Wij begrijpen dat u soms wilt dineren in een intieme setting. Wij beloven u dat private dining bij restaurant Het Vermeertje in Delft een bijzondere ervaring is. Waarom? Omdat wij alle mogelijkheden hebben om aan te sluiten bij uw wensen. En natuurlijk omdat de locatie van restaurant Het Vermeertje ideaal gelegen is in het prachtige historische centrum van Delft.
Aan de hand van uw wensen leggen we u graag onze mogelijkheden voor zodat u zorgeloos kunt genieten.

Touroperators
Restaurant Het Vermeertje ligt op 5 minuten loopafstand van de touringcar parkeerplaats en direct in de looprichting naar het historische centrum van Delft.
Wilt u koffiedrinken, lunchen of dineren op een schitterende locatie die de sfeer van Vermeer ademt in het centrum van Delft met alle top bezienswaardigheden op 5 minuten loopafstand? Dat kan allemaal bij restaurant Het Vermeertje. Wij helpen u graag om van uw dagtrip of uitje een geslaagde dag te maken. Vanzelfsprekend bieden wij de chauffeur gratis koffie, lunch of diner aan.
Restaurant Het Vermeertje in Delft is zeer geschikt voor groepen van 30 tot 50 personen. Hiervoor stellen wij graag ons restaurant ter beschikking, zodat u ongestoord kunt genieten, samen met uw gezelschap.
U kunt een keuze maken uit speciale exclusieve menu’s die wij voor groepen van touroperators samenstellen. Vegetarische- of dieetvoorkeuren zijn geen bezwaar mits u deze van tevoren aan ons doorgeeft.
Informatieaanvragen, prijzen en reserveringen kunt u via ons contactformulier aanvragen. Uw reservering is pas definitief nadat deze door ons is bevestigd.

Dineren en meer….
Maar ook voor een master diner, bedrijfsuitje, bruiloft, receptie, verjaardag, een afstudeerfeest, reünie, jubileum of lunch vanaf 20 personen bent u bij restaurant Het Vermeertje aan het juiste adres.

Wij hebben zelfs een beamer met scherm voor presentaties.

Vraag ons geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden die wij uw gezelschap kunnen bieden. Stuur een e-mail naar info@hetvermeertje.nl of bel ons direct op 015 – 889 71 75 zodat wij uw vragen direct kunnen beantwoorden.