MENUOnze heerlijke gerechten

Verrassingsmenu Het Vermeertje

Bent u een culinaire ontdekker en wilt u eens iets nieuws proberen? Probeer dan Het Vermeertje verrassingsmenu! Bepaal zelf het aantal gangen en laat u vervolgens verrassen door de gerechten die de koks voor u maken. Zo kunt u ontspannen en genieten van uw avondje uit eten.

Heeft u allergieën of dieetwensen?
Meld het aan de bediening.

  • Drie gangen
    37,50
    Voor-, hoofd- en nagerecht
  • Vier gangen
    44,50
    Voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht
  • Vijf gangen
    49,50
    Voor-, tussen-, hoofd-, kaas- en nagerecht

Voorgerechten

  • Tomatensoep
    5,95
    Geroosterde paprika – crème fraîche - basilicum – kaasstengel
  • Rundercarpaccio
    10,95
    Pittenmix – krokant spek – bieslook – kruiden dressing - Parmezaanse kaas
    XL Carpaccio + 2,50
  • Gerookte zalm
    11,75
    Roomkaas – wasabi – zeewiersalade - appel – avocado - sesamkletskop – sojadressing
  • Drie keer Coquilles
    12,50
    Cappuccino – kerrie - ala minute gerookt – ceviche dressing gegrild - picalilly
  • Eendenborst
    11,95
    Pulled duck - Teriyaki – noedels – sinaasappel - sambal goreng
  • Salade met huisgemaakte falafel (Vegatarisch)
    9,50
    Geitenkaas – artisjok – harissa mayonaise – walnoten - flatbread
    Als hoofdgerecht + 6,50

Hoofdgerechten

  • Freygaard lendebiefstuk 150 gr
    21,95
    Aardappel knoflook dauphine – broccoli – zilverui- jus van bospaddenstoel
    250 gr + 6,50
  • Heilbotfilet
    20,50
    Risotto – pompoen – zeekraal –gerookte palingsaus
  • Parelhoen suprême
    19,50
    Gerookt spek - polenta – courgette – tomaatcrumble - munt
  • Vers uit het water
    Dagprijs
    Regelmatig wisselende visspecialiteit
  • Beet Wellington
    17,50
    Blauwe kaas – knolselderij - portobello – bietenblad
  • Bijgerechten
  • Huisgesneden friet met grove mosterdmayonaise
    4,50
  • Gemengde salade
    5,00
  • Grillgerechten
    Alle onderstaande gerechten worden geserveerd met garnituur en gebakken krieltjes.
  • Gebakken Schnitzel
    16,75
    Met een spiegelei
  • Varkenshaas
    17,95
    Geserveerd met champignonroomsaus
  • Sate van Tante Door kip
    16,75
    Met huisgemaakte Atjar, pindasaus en gebakken uitjes
  • Zalmfilet
    18,50
    Geserveerd met witte wijn saus

Nagerechten

  • Het Melkmeisje
    9,50
    Chocoladeproeverij
  • Chef’s cheesecake
    8,95
    Kandijkoek – butterscotch – kersensorbet
  • Loempia van appel
    8,95
    Vanillesaus – steranijsschuim - boerenjongensroomijs
  • Kaasplankje
    11,50
    Focaccia – perenconfituren - dadel